Hirdetés

Meccs közben tiltottak ki egy Pokémon TCG-játékost, de nem azért, mert csalt

|

Makani Tran idegességében elkuncogta magát, aminek eredményeképp a szettje közepén rakták ki a mérkőzéséből.

Hirdetés

A Pokémon Regional Championship észak-karolinai fordulóján Makani Tran is részt vett, aki kifejezetten  ügyes, ha Pokémon kártyák kerülnek a kezei közé. Makani ellenfele Alex Schemanske volt, aki a kártyás körökben egy jól ismert név, és így érthető feszültséget keltett ellenfelében.

Amikor a srácok elindultak a stream arénájába, akkor a bírák megkérdezték tőlük, hogy mi a preferált személyes névmásuk (angol nyelvben ez jelentősen összetettebb kérdés, mint nálunk). Innen indult az események sora.

Hirdetés

Amikor Makanira került a sor, akkor kinyögte, hogy "he" és "him" (a férfinemű megszólítások), és próbált nagyon gondolkozni egy harmadikon.

"Ahogy agyaltam, és álltam ott, mint egy idióta, égőnek éreztem, hogy nem jut eszembe egy egyszerű szó. A lámpaláz és a kellemetlen helyzet miatt végül kuncogtam egyet. Egy normális kis nevetés volt."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


A második alkalommal is elnevette magát, amire a bíró a következőt regálta:

"Nézett rám, és azt mondta, hogy »okés, csak a biztonság kedvéért kérdezem« és hogy »én they/themet használok [semleges névelők], szóval ne legyetek szemetek«,"

Ennyivel látszólag le is rendeződött az ügy, de a kártyameccs második köre előtt félrehívták Makanit, és elmondták neki, hogy valakinek kellemetlen érzéseket okozott ezzel, és megsértette az inkluzivitásra vonatkozó szabályokat.

Makani egy hosszas posztban magyarázta el a helyzetet, és hozzátette, hogy eszébe sem jutott megsérteni bárkit. Ideges volt, és ennyi. A soron következő tweetek alatt azt is hozzá tette, hogy a vele történtek senkit sem jogosítanak fel arra, hogy transzfób megjegyzéseket tegyen, és egyáltalán nem tűri ezt a viselkedést. Részéről ez egy félreértés volt, és maradjon is az egész ennyiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)