Hirdetés

Még a Fall Guys fejlesztői sem tudnak megegyezni a babemberek anatómiájáról

|

Tegnap bemutattuk nektek a Fall Guys babjainak sötét titkát. Mára kiderült, hogy az alkotók nem értenek egyet a kérdésben. A káosz hamar eszkalálódott.

Hirdetés

A Fall Guys hatalmas siker lett. Úgy tűnik, hogy az embereknek elegük lett a 100 fős lövöldözésből, és inkább a barátságosabb akadályverseny felé fordultak. Itt ugyanis nincs puffogtatás, maximum akkor, amikor zsinórban 10-en szaladunk neki az ajtós pálya csukott kapuinak.

A cuki vizuális dizájn is hozzátartozik a játék sikeréhez, de mint mindenben, itt is akadnak emberek, akik ezt le akarják rombolni. Jelen esetben a fejlesztők között akadt egy ilyen arc.

Hirdetés

Az emberek annyira kíváncsiak lettek arra, hogy mi rejlik a Fall Guys babok belsejében, hogy a csapat vezető művésze összerakott egy horrorisztikus illusztrációt.

Ezzel akkor nagy nehezen ki is békült az internet népe, kialakult a kánon, de aztán jött Ash Kerins, a csapat másik művésze, aki jóval befogadhatóbb variációt kínált. Eszerint a Fall Guys babok cuki légzsákok, amiket egy boldogan dobogó pici szív hajt.

Ez egy sokkal barátságosabb változat, de azért érdemes megemlíteni, hogy a rajongótábor jelentős része még mindig kitart amellett, hogy a babok valójában cuki kis mechák, amikben emberek ülnek.

Mondjuk a mecha elméletből is van kevésbé cuki verzió.

Vannak persze, akik nem hagyják békén a dolgot, és véletlenül sem szeretnék, hogy jól érezzük magunkat a Fall Guys-t játszva. Egy rajongó szerint például a babokat futószalagon gyártják emberekből.

Úgy tűnik, hogy a Devolver szerint a gyártáshoz szükséges alapanyag a vesztes babokból készül.

Azt hiszem, mi boldogan megmaradunk majd Ash Kerins változatánál és igyekszünk elfelejteni a többit.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)