Hirdetés

Még jó pár Vaják évadot tervez a Netflix, nem csak egy szezonra akarják lekötni Liam Hemswortht

|

Liam Hemsworth hosszú ideig velünk fog maradni.

Hirdetés

Nem kell már vészesen sokat várni a netflixes Vaják harmadik évadára, elvileg idén nyáron már érkezik is a folytatás, melyben el kell sajnos búcsúznunk Henry Cavilltől, aki átadja a stafétát Liam Hemsworthnek. Igen, lassan kénytelen lesz mindenki elfogadni, hogy Thor öccse, le fogja cserélni a címszerepben Cavillt.

A legújabb hírek szerint pedig a Netflix már belőtte a hosszabbtávú terveket is, ugyanis minimum öt évad Vajákot akar szállítani nekünk (plusz természetesen annyi spin-offot, amennyi csak a csövön kifér).

Hirdetés

Hivatalosan eddig a Netflix csak a negyedik szezont jelentette be, de belsős források szerint már az ötödik etap előkészületei is javában zajlanak, sőt a gyártást is együtt akarják lezavarni a 4. és 5. évad esetében.

Az mindenesetre bizonyos, hogy ezeket a még csak tervezés alatt álló évadokat nem a közeljövőben fogjuk látni a Netflix kínálatában. A negyedik szezon írása még zajlik, 2023 első felében biztosan nem fognak végezni a szkripttel, maga a forgatás pedig nyilván csak ezután válik esedékessé.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)