Hirdetés

Még mindig van, aki szerint vicces a swatting: egy Fortnite streamer élő adásában törtek be kommandósok

|

Ismét megjelentek a rendőrök egy streamernél élő adás közben.

Hirdetés

Sajnos jól ismert jelenség már a swatting, amikor is valaki viccből ráküldi a rendőröket egy gyanútlan áldozatra, általában teljesen hamis indoklással, és ezzel nemcsak célpontjának, de a rendfenntartóknak is komoly kellemetlenséget okozhat.

Az is előfordult már, hogy egy ember halálával végződött egy ilyen csínytevés, szóval tényleg óriási ostobaság ilyet csinálni, de úgy tűnik, hogy továbbra is népszerű dolog ez egyeseknél.

Hirdetés

A héten ugyanis az történt, hogy Louis "LosPollosTV" Sammartino élő adása közben egyszer csak megjelentek a rendőrök a streamer szobájában, és ahogy az az alábbi videóban is látható, egyiküknél még egy pajzs is volt, szóval jó eséllyel egy veszélyesebb gyanúsítottra számítottak.

Ezúttal szerencsére senki sem sérült meg, és a rendőrök távozása után Sammartino visszatért a kamera elé, és elmagyarázta, hogy bizony swatting áldozata lett, de azt nem tudta megmondani, hogy kicsoda akart így kiszúrni vele.

Habár a swatting még mindig nem vicces, sajnos továbbra is elég jól bevált módszernek tűnik, hiszen korábban a Twitch egyik népszerű streamerének azért kellett ideiglenesen elhagynia az otthonát, mivel szinte mindennaposak voltak nála a rendőri intézkedések, köszönhetően egy vagy több jómadárnak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)