Hirdetés

Még nehezebbé tette a játék legizzasztóbb bossharcát az Elden Ring 1.04-es javítása

|

Az Elden Ring 1.04-es patche több bugot javított és egy nagy rejtélyt is megoldott, cserébe viszont egy teljesen új hibával kínozza a játékosokat.

Hirdetés

Már közel két hónapja megjelent az Elden Ring, a FromSoftware pedig azóta is serényen kalapálja a javításait, melyek közül a legutóbbi a napokban megjelent 1.04-es patch, ami a bugfixeken túl egy sor fontos változtatást is tartogatott a Lands Between tájain kalandozó harcosoknak.

A javításokat illetően viszont nem sikerült tökéletesre a csomag, mivel egy hibából kifolyólag szinte halhatatlanná tette a játék legkeményebb ellenfelét, a Rothadás Istennőjeként is ismert Maleniát.

Hirdetés

A Cosplay-közösséget is megihlető opcionális bosst nem csak a villámgyors támadásai teszik halálossá, de az a kellemetlen tulajdonsága is, hogy a sikeres csapásokkal gyógyítja magát. Ezt kavarta meg az 1.04-es patch, így a harcos istennő már akkor is életerőt nyer, ha el sem talál minket. Az alábbi videón viszonylag jól látható az anomália, de ha több időd van, jó szívvel ajánljuk a pucéran harcoló Klein "LMSH" Tsuboi 15 perces szenvedését is.

Ami viszont a jól sikerült javításokat illeti, végre fény derült az elpusztíthatatlan Illusory Wallok titkára. A FromSoftware más címeihez hasonlóan az Elden Ring is tele van egyetlen ütésre eltűnő, falnak álcázott átjárókkal, a közösség viszont még márciusban felfedezett kettőt, amik irreálisan sok csapást képesek elnyelni, ezért egyesek minden gyanús felületet ütni-vágni kezdtek, titkos helyiségek után kutatva. Az 1.04-es patch azonban véget vetett a paranoiának, a kérdéses falakat már nem lehet eltüntetni, magyarán csak egy bugról volt szó.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Sokan örülhetnek továbbá annak, hogy helyrehozták a kutyákat is, akik egy hiba miatt 11 ezer pontos sebzést vittek be egyetlen támadással. Összehasonlításként: a keményebb bossok közé tartozó Starscourge Radahn leghalálosabb csapása is 1000 hit pont körül van, szóval  igencsak megszaladt a potméter a vérebeknél.

Az 1.04-es patch változtatásait a Bandai Namco weboldalán böngészheted.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)