Hirdetés

Még több Mortal Kombat filmet tervez a Warner Bros.

|

Úgy néz ki, hogy az adaptáció elég sikeres volt a Warner mércéit nézve.

Hirdetés

A Mortal Kombat nem volt az a film, amit modern klasszikusnak neveznénk, de nem is volt annyira rossz, mint a korábbi próbálkozások (bár a Street Fighter filmet semmi nem veri le, pláne nem kedden). Milliók élvezték kedvenc karaktereik felbukkanását, és úgy tűnik, hogy ez elég a Warnernek egy folytatáshoz.

A Variety jelentése szerint a stúdió arra készül, hogy "további karaktereket hozzanak elő a Mortal Kombat univerzumukhoz".

Hirdetés

Ez alapvetően sok mindent jelenthet, köztük karakterközpontú spin-offok felbukkanását is, de a lényeg, hogy elég nagy volt a pörgés az adaptáció körül ahhoz, hogy a Warner ne eressze el. Innentől már csak az a kérdés, hogy melyik karakter jöhet szóba?

A film vége adott egy elég erős utalást: Cole Young azt tervezte, hogy felkeresi Johhny Cage-et. Mivel Cage egy fontos szereplője volt az 1995-ös filmnek és az egész játéksorozatnak, így adná magát, hogy a következő felvonás már rá (is) koncentrál.

Akárhogy is, a lényeg, hogy kapni fogunk még Mortal Kombat adaptációkat. Örülünk, Vincent?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)