Hirdetés

Hivatalosan is készül a Mega Man film

|

Aki esetleg kételkedett a projekt létezésében, azt most talán a hivatalos bejelentés meggyőzi.

Hirdetés

A Capcom végre rászánta magát és hivatalosan is bejelentette, így immár minden kétséget kizáróan érkezik egy élőszereplős Mega Man mozifilm. A címet egyáltalán nem variálták túl, a moziműsorban nemes egyszerűséggel MEGA MAN címen kell majd keresni a filmet. 

Hirdetés

Most már az is kiderült, hogy a projekt kapcsán nagyjából minden korábbi szivárgás stimmelt. A rendezést Henry Joost és Ariel Schulman párosa kapta, a kiadásért pedig a 20th Century Fox felel. Íme a hivatalos szöveg:

"A Capcom szeretne kiszolgálni egy változatos közönséget, ami nem csak játékosokból, de akciófilm rajongókból is áll. Utóbbi tábornak készülünk egy filmmel a Mega Man játékok alapján, ami magában hordozza majd azt a gyártási minőségét, amit a nagy hollywoodi filmektől megszokhattunk."

Ezek szerint a mozit olyanok is élvezni fogják, akik nem keményvonalas Mega Man-rajongók, sőt még csak nem is gamerek, hanem simán csak bírják az akciófilmeket. Célnak nem rossz, kíváncsian várjuk, mennyire sikerül majd mindezt teljesíteni. A film egyébként egyelőre még nem kapott hivatalos premier dátumot.

Mennyire örülünk?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)