Hirdetés

Megan Fox Zeldájánál dögösebb cosplayt ma már nem látsz

|

A Transformers filmek sztárja elf hercegnőnek öltözött és hegyes füleket villantott.

Hirdetés

Talán nem tudtátok, de Megan Fox is azon hollywoodi hírességek táborát gyarapítja, akik szabadidejükben szívesen játszanak. A színésznő, kinek karrierjét a 2007-es Transformers indította be (Mikaela Bainest, a főszereplő barátnőjét alakította), saját bevallása szerint lelkes rajongója a Call of Duty szériának, a Ghosts az egyik kedvence még 2013-ból.

Ha alkalma adódik rá, akkor többnyire a Mortal Kombat aktuális epizódját nyúzza, amiben rendszeresen bucira veri a párját, Colson Baker zenészt, ismertebb nevén Machine Gun Kelly-t.

Hirdetés

Megan Foxot azonban nem csak az említett játéksorozatokat ismeri, legalábbis erről tanúskodik az az Instagramon megosztott fénykép, amelyen a színésznő a Zelda széria elf hercegnőjének öltözött Halloween alkalmából, míg Machine Gun Kelly a játékosok által irányított hőst, Linket próbálta megszemélyesíteni.

A színésznőt az egész performansz során szerzett tapasztalatok és élmények közül leginkább a hegyes tündefülek hozták lázba, nem lepődnénk meg, ha jövőre is egy ismert elf karakter bőrébe bújna, talán épp A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűiből.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)