Hirdetés

Megdöbbentő hétköznapi tárgyak kellettek az idei Mortal Kombat film hangjaihoz

|

Érdekes videóban nézhetjük meg, milyen hétköznapi tárgyak segítettek élethűbbé varázsolni a film durvább jeleneteit.

Hirdetés

Idén újabb filmmel bővült a Mortal Kombat franchise, ami ugyan rebootolta a filmsorozatot, de így is számos jól ismert karakterrel találkozhattunk benne, ráadásul a végeredmény nem is lett túl rossz, így a rajongók többsége valószínűleg elégedett volt a Warner Bros. produkciójával. Tekintve, hogy a játéksorozat is bővelkedik véres harcokban és durva kivégzésekben, a film is tartogatott jó néhány brutálisabb jelenetet, ám a színfalak mögött elég furcsa munka zajlott.

Sokat javít az élményen az, ha az egyes jelenetekhez élethű hangeffektek társulnak, és láthattuk már korábban is, hogy egyes produkciós csapatok elég kreatív módon tudnak hangokat kreálni még az erőszakosabb jelenetekhez is. Az Insider videójából kiderült, hogy bizony a Mortal Kombat készítői is ügyesen vették az akadályokat, és egészen hétköznapi tárgyakat használva sikerült ütős hangokat összehozniuk.

Hirdetés

A készítők például zellerrel, kaliforniai paprikával és vizes sóderrel igyekeztek élethűvé varázsolni a csont és a hús szétválásának hangját ahhoz a jelenethez, amikor Mileena alaposan kitárja a száját és megvillantja nem túl ápoltnak tűnő fogsorát. Egyes filmbéli kivégzésekhez pedig többek között vizes tészta és újságpapír kellett, de a videó szerint az sem volt ritka, hogy a puszta kézzel gyümölcsöt nyomkodni.

A bemutató spoilereket tartalmaz, tehát ha esetleg még nem láttátok a filmet, akkor csak saját felelősségre kattintsatok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)