Hirdetés

Megdöbbentően béna lett a Madden NFL a Super Bowl eredmények megjóslásában

|

Közeleg a Super Bowl LVII és nyilván mindenkinek van "tuti" tippje, de némelyikre nem érdemes adni.

Hirdetés

Magyar idő szerint február 13-án, hajnali fél egykor veszi kezdetét a LVII. Super Bowl-döntő, amelynek keretében a kétszeres Super Bowl győztes Kansas City Chiefs és a 2017-es bajnok, a Philadelphia Eagles mérkőznek meg az arizonai State Farm stadionban, erre pedig nem csak az Egyesült Államokban kíváncsiak, hanem szerte a világon, még Magyarországon is (az ARENA4 csatorna közvetíti is, ráadásul még az összecsapás alatti kajakérdésre is van megoldásunk). 

Az ARENA4-en Kerek István vezetésével szakértők latolgatják majd a csapatok esélyeit, és ezt teszik a világon jelenleg mindenhol, gőzerővel zajlanak a találgatások. A 2003-as Super Bowl óta már hagyomány, hogy ebből az EA Sports amerikai focis videojátéka, a Madden NFL is kiveszi a részét.

Hirdetés

Idén a Madden NFL 23-ban szimulálták le a mérkőzést a csapatok aktuális játékoskeretét használva, az eredmény pedig az lett, hogy az Eagles 31-17-re nyert a Chiefs ellen. Mielőtt azonban rohannál fogadni vagy éppen bosszúságot/felhőtlen örömöt éreznél a kedvenc csapatod miatt, tudnod kell, hogy hiába szentel az EA Sports nagy figyelmet a szimuláció realisztikusságának és a végeredmény bejelentésének, ez nem sokkal megalapozottabb, mintha feldobnál egy érmét. 

A 2003-as első "hivatalos" próbálkozás óta a Madden 11 alkalommal jósolta meg sikeresen a győztest, 8 alkalommal pedig tévedett. Volt egy nagyon szép találata is, a Super Bowl XLIX esetében például nem csak a nyertest, de a pontos eredményt is eltalálta (NE 28-24 SEA). Az első évtizedben szinte mindig helyesen tippelt, de az elmúlt öt évet nézve négyszer, az elmúlt kilencet véve hatszor lőtt mellé, ami azt jelenti, hogy nem lehet jobban megbízni benne, mint az említett érmében.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

A kérdés adja magát: szerintetek ki fog nyerni, a Kansas City Chiefs vagy a Philadelphia Eagles?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)