Hirdetés

Megdöbbentően fiatalon hunyt el a Horizon Zero Dawn dizájnere

|

Mike Nash mindösszesen csak 36 éves volt. A Horizon Zero Dawn mellett a Chappie filmen is dolgozott.

Hirdetés

Tragikusan fiatalon, mindössze 36 évesen elhunyt Mike Nash, erről számoltak be volt kollégái a közösségi oldalaikon. Ugyan a játékok világában kevesen ismerték a nevét, mégis rengeteg projektben közreműködött karrierje során.

Egyik kiemelkedő munkája a Horizon Zero Dawn volt, a mech dinoszauruszokon dolgozott, azokon, melyek később híressé tették a játékot. Több volt munkatársa is hosszas posztokban írt a művészről, aki a beszámolók szerint nem csak a szakmájában, magánszemélyként is kiemelkedő személyiség volt. 

Hirdetés

Alább a 2017-ben megjelent, azóta ikonikussá vált Horizon Zero Dawnhoz készült terveit láthatjátok.

Ezen kívül még olyan nem elhanyagolható projekteken dolgozott, mint a Call of Duty: Advanced Warfare, a Neil Blomkamp által rendezett Chappie film, vagy épp a Forza Horizon.

"Mike Nash keményen dolgozó személyiség volt, aki nem volt rest beletenni egy munkába a szükséges órákat, hogy a lehető legjobb eredményt rakhassa le az asztalra. Mike sajnos elment, itt hagyott bennünket."

- így emlékezett meg róla Gavriil Klimov, az elhunyt egy volt kollégája az Nvidiától. Akit érdekelnek Mike munkái, az erre létrehozott ArtStation oldalon böngészgetheti át őket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)