Hirdetés

Megérkezett a Five Nights at Freddy's film első előzetese, ami pont annyira para, mint a játékok voltak

|

Hosszú ideje vártak már a Five Nights at Freddy's-rajongók erre az adaptációra.

Hirdetés

Valószínűleg nem sokaknak kell külön bemutatni a Five Nights at Freddy's szériát, hiszen Scott Cawthon 2014-ben indul videojátékos franchise-ának óriási rajongótábora van. Ha a különböző kisebb spin-offokat nem számoljuk, immár nyolc főbb játék jelent meg a sorozatban, legutóbb például 2021-ben a Five Nights at Freddy's: Security Breach.

Nagyon hosszú ideje tervben volt már egy Five Nights at Freddy's mozifilm is, most pedig végre tényleg karnyújtásnyira kerültünk attól, hogy ez a horrormozi megérkezzen, ugyanis az Emma Tammi rendezésében készült, és idén ősszel érkező adaptáció megkapta első kedvcsináló előzetesét. 

Hirdetés

Az első teaser trailer meglehetősen rövidke lett, de azért így is egészen jól be lehet lőni a segítségével azt, hogy mire is számíthatunk majd a filmtől. Az Egyesült Államokban a mozis bemutatóval párhuzamosan a Peacock streamingplatformon is azonnal elérhetővé válik a film.

Nektek mik az első benyomásaitok? Be fogtok majd ülni a Five Nights at Freddy's mozira?

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)