Hirdetés

Amikor a Minecraft 2 Excelben fut

|

Sokan felháborodtak amikor a Microsoft megvásárolta a Minecraftot jegyző Mojangot, de most itt a "Minecraft 2" béta, és bárki kipróbálhatja aki rendelkezik Microsoft Excellel.

Hirdetés

Mindenekelőtt tisztázzuk le, ez nem a nagybetűs Minecraft 2 és nem is hivatalos Microsoft termék. Inkább csak egy fricska, a Mojang felvásárlására reagálva, de ahhoz képest elég sok energia van benne, és be kell vallani baromi ötletes is.

Seth Bling, egy népszerű YouTuber és lelkes Minecraft játékos, saját csatornáján jelentette be, hogy a Microsoft megosztotta vele a Minecraft 2 korai hozzáférésű béta elérhetőségét, és most bárki nyugodtan kipróbálhatja és tesztelheti a játékot. (Az internet haragjának elkerülése végett, ő is azonnal közli, ez mind csak tréfa, nem hivatalos játékról van szó).   

Fel is töltött egy bemutató videót, ahol mindenki megcsodálhatja a legújabb lehetőségeket és változtatásokat, mint a továbbfejlesztett irányítás és a könnyebb craftolás.

Ha valakit a látottak alapján megfogott, vagy nem akar semmiből kimaradni, ami kicsit is kapcsolódik hőn szeretett játékához, a linken letölthető a béta verzió.
Azonban felhívjuk minden kedves érdeklődő figyelmét, a Minecraft 2 egyelőre Windows exkluzív, mert Microsoft Excel kell hozzá. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)