Hirdetés

Megérkezett az első fotó az Uncharted filmből

|

Tom Holland végre bemutatkozik a fiatal Nathan Drake-ként.

Hirdetés

Az elmúlt 12 év alatt annyi mindenen ment keresztül az Uncharted videojáték adaptációja, hogy csakis akkor voltunk hajlandóak elhinni a forgatás elindulását, amikor már azt a Sony is hivatalosan megerősítette és befutottak az első látnivalók a díszletek közül. Azóta gőzerővel haladnak a munkálatok, legutóbb például Mark Wahlberg Sullyját láthattuk elegáns kiadásban. 

Hirdetés

Nem kellett rá sokat várnunk és megérkezett a legelső hivatalos kép is a főszereplőről: Tom Holland Instagramján bukkant fel az alábbi anyag, amelyen magát a színészt láthatjuk az ifjú Nathan Drake-ként, méghozzá a kalandor jellegzetes felszerelésében. A karján éktelenkedő vérfolt és a leamortizált háttér pedig arról árulkodik, hogy hősünk túl van már egy-két mozgalmas jeleneten. 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

Tom Holland (@tomholland2013) által megosztott bejegyzés,

Egyébként a karakter videojátékos szinkronhangját szolgáltató Nolan North is kilátogatott a forgatás helyszínére, ahol nem csak Hollanddal haverkodott, de lőtt két érdekes fotót is. Íme: 

Az Uncharted filmet Ruben Fleischer (Zombieland, Venom) rendezésében, Tom Holland, Mark Wahlberg és Antonio Banderas szereplésével fogják bemutatni, várhatóan 2021. július 16-án. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)