Hirdetés

Megérkezett az első kép a Fallout tévésorozatból, így fest majd a Vault 33

|

Természetesen az ikonikus kék-sárga kezeslábasok sem maradhatnak ki az Amazon Studios saját Fallout szériájából.

Hirdetés

A Fallout játékok születésének 25. évfordulója alkalmából az Amazon Studios is kedveskedett a rajongóknak: közzétettek egy képet, melyen a Prime Video streamingplatformra készülő Fallout adaptáció látható. Az a tévésorozat, amiben fel fog bukkanni többek között Walton Goggins, Ella Purnell, Kyle MacLachlan, Xelia Mendes-Jones és Aaron Moten.

A 2020-ban bejelentett sorozatról egyelőre még csak nagyon keveset tudunk, de a frissen közzétett kép azért beszédesre sikeredett. Kiderült belőle például az, hogy a széria készítői megmaradnak a hagyományos, kék alapon sárga számozású kezeslábasoknál, sőt ezek hátán világosan kivehető, hogy a 33-as számú Vault lakóiról lesz majd szó.

Hirdetés

Walton Goggins egyébként a híresztelések szerint egy ghoult fog alakítani - ezek a lények túlélték a nukleáris holokausztot, de a sugárzás hatására mutálódtak, és úgy néznek ki, mint a fantasy világok élőhalott karakterei, innen ered a nevük is.

A Fallout tévésorozatot Lisa Joy és Jonathan Nolan (Christopher Nolan testvére) készítik, ők felelnek továbbá az írásért is.

Videójátékos fronton közben annak örülhetnek a Fallout-rajongók, hogy next-gen frissítés kap a negyedik rész.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)