Hirdetés

Megérkeztek Vesemir első képei a The Witcher második évadából

|

Végre megmutatták, hogyan is fest majd Geralt mentora a Netflix-féle Vaják második évadában.

Hirdetés

Bár Mark Hamillt érdekelte Vesemir szerepe a The Witcher második évadában, végül nem ő, hanem a dán Kim Bodnia lett a befutó. Bár eddig a nagyobb trailerekben továbbra sem mutogatták őt annyira a Netflix illetékesei, azért legalább két fényképpel és egy rövid klippel kedveskedtek nekünk, ezeknek hála pedig bőven el tudjuk már képzelni, milyen Vesemire lesz Bodnia.

Szerintem mondjuk első ránézésre nem is olyan rossz.

Hirdetés

A hétvégén megtartott Netflix TUDOM show-n két rövidebb klipet és egy kurta-furcsa, nagyrészt az első szezonból építkező előzetest is kapott a Vaják második évada, a hivatalos Twitter-oldal viszont volt olyan tündér, egy extra teasert, illetve két Vesemir fotót is közzétettek. Alább ezeket tudjátok ti is megcsodálni.

A Vaják második évada 2021. december 17-én fog megérkezni a Netflixre, picit tehát még várni kell Geralt visszatérésére.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)