Hirdetés

Meggyőzőek lettek a The Last of Us tévésorozat első értékelései

|

Befutottak az első kritikák, abszolút pozitív fogadtatásban részesült az HBO-féle The Last of Us széria.

Hirdetés

Bár az HBO Max-os premierre még pár napot várni kell, pár szerencsés újságíró már megnézhette a teljes The Last of Us tévésorozatot, így bárki elolvashatja a Craig Mazin és Neil Druckmann keze nyomát magán viselő széria első értékeléseit. Ezek az értékelések pedig meglehetősen pozitívak lettek. Összesen tizennyolc kritika olvasható a jelenleg a Metacriticen, ezek között pedig egyetlen negatív besorolású pontozás sem akad.

Sőt, öt médium, az i, a The Daily Beast, a Collider, az Empire és a Radio Times maximális pontszámmal jutalmazta kritikájában a The Last of Us sorozatot.

Hirdetés

A többiektől is szép pontokat kapott, így jelenleg 82-es a sorozat Meta-átlaga. Az legrosszabb értékelést a Slant Magazine adta, ez az egyetlen sárga, azaz vegyes kategóriába sorolható pontozás a Metacriticen. A négyből két csillagot, ezáltal a Meta számításában 50 pontot adó szerző szerint az alapmű teljesen ki lett csontozva.

Mindezekkel szemben a fentebb már említett Collider kritikája szerint egy fenomenális alkotásról van szó, amin világosan látszik, hogy Mazin és Druckmann szívükön viselték Joel és Ellie történetét, amit ezúttal egy újféle módon meséltek el.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

A cikk szerint az eredetileg is feledhetetlen történet a sorozatban még gazdagabbá, még hatásosabbá vált, és a széria lehetőséget biztosít a nézők számára, hogy úgy éljék bele magukat ebbe a világba, ahogy a játékok segítségével nem tudták. A Collider szerzője úgy véli, a A The Last of Us széria óriási siker, és ebben a hihetetlenül sötétség univerzumában Mazin és Druckmann megmutatta nekünk azt a fényt, ami ezt a történetet olyan erőssé teszi.

Pár nap, és ti is eldönthetitek, kinek volt igaza, az első rész hétfőn érkezik. A sorozat első évada összesen kilenc részes lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)