Hirdetés

Megható easter egget rejt a Ratchet & Clank: Rift Apart

|

Több mint 20 éves hagyományt folytat az Insomniac Games.

Hirdetés

Néhány hete jelent meg a PlayStation 5-exkluzív Ratchet & Clank Rift Apart, ami olyan jól sikerült, hogy tesztünk "nem tetszett" oszlopába csak egy poént tudtunk bevésni. A jelek szerint viszont a játék kipörgetése után is akadhat még felfedeznivaló, egy Reddit-felhasználó ugyanis nemrég egy megható easter eggre hívta fel a világ figyelmét.

Figyelem, enyhe spoiler következik! A rejtett utalás egy kisebb figura a Scarstu Debris Field bárjában, ami egy kirívóan hétköznapi karaktert, egy pulcsis-farmeros fazont ábrázol. A sztorija pedig az, hogy ő Dan Johnson, a fejlesztő Insomniac Studios 2006-ban elhunyt művésze, aki már az első Ratchet-játékon (Ratchet & Clank, 2002) is rajta hagyta a keze nyomát.

Hirdetés

A csapatnál régi belsős poén, hogy Johnson-cameókat helyeznek el a játékaikban: a sort az 1999-es Spyro 2: Ripto's Rage nyitotta, a Ratchet-szériában pedig egész gyűjteményük jött már össze. Ezt gazdagítja most a Rift Apart easter eggje, ami 16 évvel a fejlesztő halála után kifejezetten megható gesztusnak mondható.

Ha kíváncsi vagy a Johnson-figura pontos helyének leírására, az easter eggről beszámoló Reddit-posztban megtalálod, de vigyázat, mert a szöveg erősen spoileres a sztori egyik meglepetésére nézve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)