Hirdetés

Meghökkentő részletekről árulkodnak a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület karaktereinek statisztikái

|

Chris Pine, Michelle Rodriguez, Hugh Grant és a többiek szó szerint a D&D univerzum részévé váltak.

Hirdetés

A Dungeons & Dragons: Betyárbecsület egy végtelenül mókás és látványos kalandfilmet ígér a méltán népszerű D&D franchise-ba helyezve, és már nem is kell rá sokat várnunk, hiszen március 30-tól adják a hazai mozik. A legutóbbi magyar szinkronos előzetes ízelítőt adott belőle, hogy milyen szórakoztató lesz, ahogy hőseink a nekromanciával bénáznak vagy éppen egy sárkány elől menekülnek, az előtte lévő kedvcsináló pedig a film világának lényeit mutatta be

Persze a hangsúly nem a bestiákon, hanem a főszereplő karaktereken lesz Chris Pine (Edgin), Michelle Rodriguez (Holga), Regé-Jean Page (Xenk), Sophia Lillis (Doric) és Justice Smith (Simon) megformálásában, akik a film után is velünk maradhatnak egy jópofa kezdeményezésnek köszönhetően. 

Hirdetés

A D&D Beyond oldal ugyanis egy Thieves' Gallery névre keresztelt ingyenes kiegészítésként elérhetővé tette a regisztrálók számára a filmbéli csapat tagjainak statjait, így Edgint és társait bárki felhasználhatja majd NPC-ként a D&D meccsek során. Ennek köszönhetően átfogóbb képet kapunk arról is, hogy a karakterek milyen képességekkel rendelkeznek, a legérdekesebb részlet pedig az, amit Michelle Rodriguez harcosa, Holga tud, ő ugyanis képes bármit fegyverként használni, ami a kezébe kerül - legyen az egy kard vagy kaja. Az Improvised Weapon képessége lehetővé teszi számára, hogy akármit megragadjon és közelharci vagy távolsági támadást végezzen el vele, szóval akár egy szendviccsel is kárt tud tenni az ellenfélben. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Értelemszerűen csak akkor nézzetek rá az ingyenes cuccra, ha nem féltek a spoilerektől, ugyanis a leírások a szereplők hátterét is bemutatják, beleértve a Hugh Grant által alakított Forge-ot, aki nem véletlenül tűnik simlisnek. Ezekből kiderülnek olyan részletek is, mint hogy Xenk lassabban öregszik, mint egy normális ember, és a hosszú életének köze van a főgonoszhoz, Szass Tamhoz, Simon pedig rokona a D&D legenda Elminster Aumarnak. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)