Hirdetés

Megint titkosított dokumentumokkal akarta valaki bizonyítani, hogy nem pontos a War Thunder egyik tankja

|

Megismétlődött egy júliusi eset, ezúttal egy francia tank kézikönyvéből kerültek ki részletek.

Hirdetés

A szimulátorokat jellemzően kemény fanatikusok játsszák, akik sokszor a fejlesztőknél is többet tudnak egy-egy témáról, és szívesen segítenek nekik - néha kedvesen, máskor hevesebben. Hasonló a helyzet a tankos, repülős játékok közösségével is, ezeket is főleg rajongók pörgetik, akik szeretik a hitelességet (vagy szimplán éreztetni, hogy jobbak másoknál).

Júliusban számoltunk be arról, hogy valaki problémát talált a War Thunderben megjelenített Challenger 2 Main Battle Tankkal, és hogy bizonyítsa igazát, a jármű kézikönyvéből posztolt a fórumra. Ez persze következményekkel járt, a védelmi minisztérium is vizsgálatot indított.

Hirdetés

Azt gondoltuk, ez nem ismétlődhet meg, de hogy, hogy nem, a napokban egy fórumozó úgy akart megnyerni egy vitát, hogy a francia Leclerc tank kézikönyvének részletét hívta segítségül. A moderátorok hamar eltávolították a titkosított dokumentumot, és egyikük kijelentette, nem vicces a szivárogtatás, sokak életét teheti kockára az ilyen információk közzététele. A posztoló állítólag maga is dolgozott a szóban forgó tankkal.

Egyébként a fejlesztők érdemben is reagáltak neki: javaslatait elvetették, mondván óriási munka lenne a játékban található több mint 2000 járművet teljesen pontosan átültetni a valóságból, továbbá semmi értelme dokumentumokat posztolgatni, mert ez minden esetben jogi következményekkel jár, a játékba nem fog változást hozni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)