Hirdetés

Mégis fürdőzve streamelt Pokimane, egy apró csavarral

|

A Twitch új trendje végül legyűrte a streamer ellenállását, de nem úgy, ahogy elsőre gondolnánk.

Hirdetés

Az elmúlt hetekben kisebb vihart kavart a Twitch legújabb őrülete, az úgynevezett hot tub meta, ami kizárólag arról szól, hogy bikinis lányok jacuzziban ücsörögve adnak műsort. A több szempontból is "forró" tartalom nézői ugyan serényen nyitogatják pénztárcájukat, de nem minden streamer örül a trend felbukkanásának.

Az egyik legnagyobb streamer, Félix "xQc" Lengyel például egyenesen a Twitch valaha volt legszánalmasabb jelenségének nevezte a műfajt, a csaknem 8 millió követővel bíró Imane "Pokimane" Anyys pedig arról beszélt, hogy ezzel ugyan sok pénztől esik el, de akkor sem fog hot tubos show-t csinálni.

Hirdetés

A jelek szerint azonban meggondolta magát, és mégis kihasználta az új metát, ám ezzel csak fricskát mutatott a műfajnak. Műsora ugyanis valójában egy jacuzzis születésnapi buli volt az OfflineTV csapatával, amin sokat láttató fürdőruha helyett egy rajzolt bikinis testet ábrázoló pólót viselt. A visszafogott beszélgetős buli messze legpikánsabb része a címe volt: "BEST BOOBAS ON SITE", ami nagyjából úgy fordítható le, hogy "a helyszín legjobb cicijei".

Trollkodását ugyanakkor nem kell határozott állásfoglalásként értelmezni, mivel Pokimane messze nem olyan elítélő a hot tub metával szemben, mint a feljebb említett xQc. Egy korábbi műsorban például kijelentette, hogy szerinte felesleges küzdeni a jelenség ellen, mert az emberek úgyis találnának egy új keretet a szexuális töltetű műsorszóráshoz. Tiltás helyett a streamer inkább a platform átstrukturálását szorgalmazza, hogy az ilyen tartalmaknak is meglegyen a saját helyük.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)