Hirdetés

Megismerhetjük a The Witcher új évadjának első szörnyét

|

Egy sokat sejtető részletet már láthatunk The Witcher 3-ban is feltűnő rémségből.

Hirdetés

A Netflix és a CD Projekt RED tegnap megtartotta az első WitcherCont, ahol nem csak a The Witcher második évadjának előzetesét leplezték le, de a The Witcher: Nightmare of the Wolf című animébe is bepillantást engedtek.

Ezeken kívül pedig a Henry Cavill-lel készülő sorozat következő szezonjának első szörnyét is felvillantották, még ha csak egy képkocka erejéig is.

Hirdetés

Ahogy arra a korábbi pletykák alapján már számítani lehetett, a rémség nem más, mint a The Witcher 3-ban is feltűnő leshy, vagy leshen (magyar fordításban lesi). Ha a beszédes kép nem lenne elég, a Lambertet alakító Paul Bullion maga is megerősítette, hogy a játékban faágszerű végtagokkal és szarvaskoponyával megtestesülő erdei szellemről van szó.

Érdekesség, hogy a leshy a könyvekben csak utalás szintjén kerül elő, pedig a szláv mitológiában olykor még felesége és gyerekei is vannak.  De hogy a Netflix mit hoz ki belőle, az egyelőre rejtély, a kép alapján mindenesetre a streamingóriás produkciója is a CD Projekt RED ábrázolásmódját követi majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)