Hirdetés

Megjött a League of Legends k-pop bandájának legújabb zenei klipje

|

A BADDEST csak egy langyos ízelítő volt a virtuális lányok következő albumából. A második számuk már videót is kapott.

Hirdetés

A League of Legends virtuális k-pop bandája, a K/DA idén visszatért, készülnek a 2020-as világbajnoki döntőn esedékes koncertjükre.

Az aznap megjelenő kislemezük 5 számából ma a másodikat, a MORE-t mutatták be egy animációs videóval, ami nem mellesleg az új bajnok, Seraphine belépőjét is elhozta.

A klipben látott szerelések persze karakterkinézetekként elérhetőek lesznek a játékbeli boltban.

Hirdetés

A K/DA League of Legends esemény hivatalosan ma indul, tehát Seraphine a ma esti óráktól lesz feloldható, Ahri, Akali, Evelynn és Kai'sa új skinjeivel együtt.

A K/DA egyébként a Riot Games többi játékában is felbukkant, így már vannak újdonságok a Legends of Runeterraban, de a Teamfight Tacticsban és a jelenleg regionális béta fázisban működő Wild Riftben is vendégszerepelnek majd a lányok.

Legközelebb most szombaton láthatjuk majd a bandát a League of Legends 2020-as világbajnokságának nagydöntőjén.

Az arénában a kínai profiliga első helyezettje, a Suning és a koreai liga első helyezettje a DAMWIN Gaming fognak összecsapni. Izgalmas összecsapásra számíthatunk majd a K/DA koncert után.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)