Hirdetés

Megjött a Mortal Kombat Legends: Snow Blind első trailere

|

A Warner Bros. szépen apránként bővítgeti a Mortal Kombat univerzumát. A stúdió soron következő projektje egy animációs film, ami Kenshi történetét meséli el.

Hirdetés

Egy élőszereplős, és két animációs filmmel később a Warner Bros. rebootolt Mortal Kombat univerzuma egyre izgalmasabbnak tűnik. Nyilvánvalóan addig ütik a vasat a srácok, amíg forró, ezért nem kell sokat várnunk a következő felvonásra, ami a stúdió tervei szerint idén meg is jelenik majd. A Mortal Kombat Legends: Snow Blind Kenshi történetét helyezi a középpontba. A harcos otthonát Kano a film elején leigázza, de Kenshi szenvedései itt nem érnek véget, mivel röviddel ezután még meg is vakul.

A viharvert főszereplőt Sub Zero veszi szárnyai alá, és segít neki, hogy még vakon is bosszút állhasson. Az első trailer alapján látványos és akciódús percek várnak ránk, miközben több régi ismerőst is kiszúrhatunk majd a harcosok soraiban.

Hirdetés

A film egyelőre nem kapott premierdátumot, de elvileg még idén meg fog jelenni majd Blu-ray kiadásban, és persze az sem tűnne ördögtől valónak, hogy később felkerüljön az HBO Max streaming platfomra. Még ha nem is bizonyul a világ legkülönlegesebb csodájának, akkor is elleszünk vele addig, amíg befut majd a következő élőszereplős Mortal Kombat film.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)