Hirdetés

Meglepetést tartogat az idei The Last of Us Day

|

Amíg az érdekesebb bejelentésre várunk, addig megleshetünk egy rakás új merchandise-t. Még tematikus gitárpengető is van.

Hirdetés

A The Last of Us széria világában 2013. szeptember 26-án érte el a kritikus pontot az a járvány, ami megölte vagy fertőzötté változtatta az emberiség nagy részét.

Az úgynevezett Outbreak Day napján esedékes a valódi The Last of Us Day is, aminek keretén belül általában kisebb-nagyobb meglepetésekkel készül a Naughty Dog a rajongóknak, és idén sem szalasztják el az alkalmat.

Hirdetés

A nagy nap alkalmából be is mutatkozott egy csomó új merch, amik megjelenésükben egyértelműen kapcsolódnak a sorozathoz. Akad a kínálatban The Last of Us Part II-s póló, sapka, esőkabát, bomber dzseki, kábelrendező, bőrtálca, hátizsák, illetve még ingek is. Ezeket megleshetitek az alábbi galériában.

Pofásak, de a fenti cuccok elég hagyományos relikviáknak tekinthetők, viszont vannak különlegesebb dolgok is. A Naughty Dog és a Taylor Guitars kollaborációjából született meg az ikonikus festésű GS Mini és 314 CE gitár, amiket már Európában is megvásárolhatnak a rajongók, habár csak néhány országba kerülnek kiszállításra. Még spéci gitárpántok is készültek.

Ha azt hittétek, hogy már nem lehet tovább fokozni a posztapokaliptikus életérzéssel vegyített gitározást, akkor tévedtetek. Nyilván vannak egyedi gitárpengetők is.

Az új merchandise-ok leleplezése nem biztos, hogy minden rajongót elégedettséggel tölt el, szóval a The Last of Us Day alkalmából a Naughty Dog készül valamiféle új tartalmak bemutatására is, amire szeptember 26-án, magyar idő szerint 18:00-kor kerül sor ezen az oldalon.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)