Hirdetés

Meglepően hamar jöhet egy új Silent Hill filmes adaptáció

|

Az első Silent Hill film rendezője visszatér, és egy modern feldolgozást akar hozni a modern közönségnek.

Hirdetés

Több Silent Hill projektről is pörögnek mostanában pletykák, és bár minden egy kicsit megfoghatatlan, a tény az, hogy mozgolódás nyomait látjuk a franchise körül. Erre erősített rá most Christophe Gans is, aki köntörfalazás nélkül kimondta, hogy már dolgozik a harmadik Silent Hill filmen.

Az első adaptáció meglepően jól sikerült (mármint ahhoz képes, ahogy a játékból készült filmek sikerülni szoktak), de a 100 millió dolláros bevételével elég hasznot termelt ahhoz, hogy ne végezze az Uwe Boll arcával kiplakátolt krematóriumban. A hat évvel azután érkezett folytatás már sokkal rosszabb fogadtatásban részesült, ezért sem érkezett belőle több feldolgozás.

Hirdetés

Most viszont úgy néz ki, hogy Gans kapni fog egy új lehetőséget tehetségének bizonyítására. Az első Silent Hill film rendezője ugyanis a francia Jeuxvideo nevű magazinnak adott interjúja szerint már keményen dolgozik a harmadik felvonáson.

"Az új Silent Hill film sztorija teljesen független az első kettőjétől, és tisztelettel kezeli azt a jelenséget, amivé a Silent Hill fejlődött az elmúlt években. Kicsit olyan ez, mint az Alkonyzóna, a negyedik dimenzió, ahol bármi megtörténhet.

Dolgozom az új Silent Hillen, ami egy 2023-as projekt minden értelemben. Ez már nem az a helyszín, amit 2006-ban elképzeltem. Ez egy Silent Hill a mai közönségnek, miközben a lehető legnagyobb tisztelettel viseltetik a játékok világa felé."

Egyelőre nincsenek hírek azzal kapcsolatban, hogy kik dolgoznak még a projekten, vagy hogy pontosan mikor érkezhet. A lényeg, hogy jön. Ti mit gondoltok, milyen lesz?

Ha kíváncsiak vagytok még játékból készült filmes adaptációkra, amelyek szerintünk nem is lettek rosszak, akkor nézzétek meg ezt a videót:

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)