Hirdetés

Megmosolyogtató oka van annak, hogy a The Last of Us sorozat Billje sosem próbálta ki a játékot

|

Jimmy Kimmel műsorában mesélt arról Nick Offerman, hogy mi tartotta vissza a Naughty Dog kultjátékának megismerésétől.

Hirdetés

Bár a rajongókat megosztotta, a kritikusok imádták (mi is odáig voltunk érte) az HBO The Last of Us sorozatának harmadik epizódját, amely bőven szánt időt arra, hogy bemutassa két túlélő, Bill és Frank véletlenszerű egymásra találását és ebből kialakult kapcsolatát. Franket Murray Bartlett, Billt pedig a Városfejlesztési osztályból ismerős Nick Offerman alakította olyan meggyőzően, hogy csodálkoznánk, ha hibátlan, érzékeny és kifinomult játékukért nem nyernének díjat.

A párosból az utóbbi, Nick Offerman volt nemrég a Jimmy Kimmel Live vendége, ahol szóba került a sorozat alapjául szolgáló játékkal ápolt kapcsolata is.

Hirdetés

Kiderült, hogy a színész nem azért tartotta a távolságot a Naughty Dog alkotásától, mert nem kedvelni a videojátékokat, hanem éppen ellenkezőleg, attól félt, túlságosan is élvezné azt.

"25 éve annak, hogy utoljára videojátékkal játszottam. Egy Banjo-Kazooi nevű videojáték több hetemet elrabolta. Simán elrepült két két, mialatt átadtam magam a dopamin élvezetének, annyira csodálatos volt. Aztán véget ért, nyertem, és azonnal kétségeim támadtak, hogy mégis mit művelek az életemmel.

Szóval elhatároztam, hogy soha többé nem csinálok ilyet, és szerencse, hogy így döntöttem, mert annyira jók lettek időközben a játékok - mint a The Last of Us -, hogy szerintem el sem hagynám a pincémet és nem tudnék olyan meghallgatásokra járni, mint ez is volt."

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Offerman vallomása a Banjo-Kazooit fejlesztő Rare fülébe is eljutott, a stúdió a Twitteren reagált az elhangzottakra.

"Nem tudjuk, hogy ez dicséret vagy sem, de elfogadjuk. Egészségedre, Nick."

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)