Hirdetés

Megmutatta magát az Unreal Engine 5-ben készülő Layers of Fears

|

Újabb borzongató kalandra invitál a gyökereihez visszatérő Bloober Team.

Hirdetés

A Blair Witchet és a The Mediumot is jegyző Bloober Team még tavaly októberben harangozta be, hogy visszatér korábbi sikerjátékaihoz, a Layers of Fear-szériához, egy Unreal Engine 5-ös folytatással öregbítve a pszichológiai horrorok műfajában megalapozott hírnevét.

A lengyel csapat azóta semmit sem mutatott a next-gen projektből, a Summer Game Fest azonban szerencsére változtatott ezen az áldatlan állapoton, és megkaptuk a játék első kedvcsinálóját.

Hirdetés

A Bloober Team nem követi a számozós rendszert, és simán csak Layers of Fearsnek hívja a játékot, a trailerben látható jelenetek alapján viszont nem spin-offot kapunk, hanem marad a jól ismert alaptéma a tébolyult művész bőrébe bújva átélt borzalmakkal.

A részleteket illetően továbbra is a homályban tartanak a készítők, a játék weboldalán is csak egy rövid szöveget találunk arról, hogy a Layers of Fears egy immerzív, sztori alapú pszichedelikus horror lesz az előző epizódok alapjain, ám "meglepő" új történettel és játékmenettel.

Pontos megjelenési dátum nincs,  a Bloober Team valamikor 2023 elejére ígéri a rajtot, PC-n (Steam, Epic), Xbox Series-konzolokon és PlayStation 5-ön.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)