Hirdetés

Megnéznétek egy Red Dead Redemption filmet Havas Jonnal a főszerepben?

|

Bár Kit Harington a Call of Duty-ban sem volt rossz éppen, de azért egy Red Dead Redemption filmes adaptációt nem vele képzelnénk el. Egy rajongó viszont igen.

Hirdetés

A Rockstar egyelőre semmi jelét nem mutatja annak, hogy bármelyik franchise-ukat szeretnék filmes szakemberek gondjaira bízni. Nem is csoda, hiszen játékaik önmagukban olyan igényességgel vannak kivitelezve, melyek nem egy mozit vagy sorozatot állítanak a sarokba. Ez elmondható a Red Dead Redemption 2-ről is, de valaki azért most összedobott egy fiktív előzetest egy valószínűleg soha el nem készülő mozihoz.

Hirdetés

A Smasher YouTube csatorna mögött álló Rob Long elképzelte, hogy milyen lenne, ha a Trónok harca sorozattal ismertté vált Kit Harington beugrana és elsütné párszor a hatlövetűt, az eredmény pedig egy meglehetősen érdekes Red Dead Redemption film előzetes lett. A jelenetek nagy része egyébként a 2017-es Megtorlás című filmből származik, de a végeredmény végülis elég jól átadja a Rockstar játékának hangulatát:

A Netflix és az HBO egyre több videojáték-szériát ültet át élőszereplős formába, így nem kizárt, hogy ha egy elég kövér csekket mutatnak a Take-Twonak, akkor kötélnek állnak, de azért erre nagyon kevés esély van. Ha véletlen mégis készülhetne egy sorozat vagy mozi ebből a játékból, ti kit (Kit, érted?!) látnátok szívesen főbb szerepekben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)