Hirdetés

Megölhette párját egy férfi, mert összevesztek az Overwatchon

|

Tíz éve voltak együtt, az áldozatot megfojtották álmában.

Hirdetés

Január 6-án a detroiti rendőrséget Docquen Jovo Watkins azzal hívta fel, hogy nézeteltérése akadt párjával, Rory Teasley-vel, akivel 10 éve jártak együtt. Mire a rendőrök kiértek, Teasley-re eszméletlenül találtak rá, nem lélegzett, majd a kórházba szállítást követően halottnak nyilvánították.

Az Oakland megyei seriff irodája által kiadott közlemény szerint a férfiak az Overwatch miatt veszekedtek, de az, hogy pontosan mi váltotta ki a konfliktust, egyelőre nem derült ki.

Hirdetés

Jelenlegi információk alapján a veszekedés után külön szobában aludtak, de a 31 éves Watkins éjszaka, álmában megfojtotta a kanapén fekvő Teasleyt.

"Túl sokszor találkozunk azzal az országban, hogy az emberek az erőszakot választják jelentéktelen és könnyen rendezhető félreértések rendezésére. Nincs olyan helyzet, amikor ez elfogadható. Akik az erőszakhoz fordulnak, azok felelősségre lesznek vonva."

- nyilatkozta Michael Bouchard seriff.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Watkinst jelenleg az Oakland megyei börtönben tartják fogva a gyilkosság gyanúsítottjaként. Január 18-án lesz a tárgyalása, akkor talán több is kiderül a körülményekről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)