Hirdetés

Na jó, mégsem indultak el az Uncharted film forgatásai, már meg sem lepődünk

|

Tom Holland is csak egy újabb hiú reménysugarat táplált a rajongók szívébe, a Sony ugyanis hivatalos közleményben jelezte, hogy még nem forog Nathan Drake kalandja.

Hirdetés

Tom Holland nemrég megosztott egy képet, amin egy Nate feliratú széket láthattunk, ebből pedig mindenki arra következtetett, hogy végre-valahára elindultak Nathan Drake mozis debütálásának munkálatai, de a Sony gyorsan eloszlatta a lelkendező közönség tévhiteit. Csak tizenkét éve várunk az Uncharted film megvalósulására, mit számít tehát, ha még pár hónapot csúszik a produkció?

Hirdetés

Az Uncharted mozi sorsánál nem igazán találunk hányattatottabbat, ehhez képest még Az új mutánsok körüli fennforgások is eltörpülnek. A mozit 2008 óta szeretnék megvalósítani, azóta több rendező és főszereplő hagyta ott a munkálatokat, míg végül idén tavasszal elkezdődhettek volna a forgatások. Mondanunk sem kell, hogy a koronavírus következtében erről szó sem lehetett, így tovább csúszott a start. 

Tom Holland tegnap rakott ki egy képet Instagramjára, melyen a forgatásokról ismert jellegzetes szék látható, rajta pedig a Nate felirat. A balga rajongók ebből ismét arra következtettek, hogy megkezdődtek a tényleges forgatások, de mindenki elfelejtette azt az aprócska tényt, hogy az Uncharted filmről van szó.

Szerencsére a Sony egyik képviselője gyorsan lehűtötte az oktalan közönség lelkesedését, és elmondta: természetesen nem kezdődtek el a forgatások, csak az előkészületek, és reménykednek abban, hogy hamarosan ez a forgatások kezdetét is jelentheti. Azon botor lelkek, akik továbbra is reménykednek, hogy valaha is megtörik az Uncharted-átok, belekapaszkodhatnak abba az információba, hogy a stúdió azt ígérte, terveik szerint hamarosan nekilátnak a munkának. 

Egyelőre az a hivatalos álláspont, hogy a film 2021. július 21-én debütál a mozikban, de mi már egy zen-buddhista szerzeteshez méltó sztoikus fegyelemmel kigyomláltuk magunkból a vágyakat, így csak szemlélődve várjuk, hogy mikor üt be újabb katasztrófa, ami késleltetheti a projektet. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)