Hirdetés

Megtalálták az élőszereplős BioShock film rendezőjét

|

A Netflixre készülő BioShock adaptáció hatalmasat lépett előre a megvalósulás útján.

Hirdetés

A mozikat elárasztó adaptáció közepette szinte már el is felejtettük, hogy készül a BioShock film a Netflix gondozásában. A streaming óriás azonban a minap emlékeztettek minket a projekt létezésére, ráadásul egy nagyon jó hírrel. Kiderült ugyanis, hogy Netflix megtalálta a film íróját és rendezőjét. A forgatókönyvért Michael Green felel majd, aki olyan apróságokat tett le az asztalra korábban, mint a Blade Runner 2049 és a Logan.

Innentől már biztosak lehetünk benne, hogy a sztori jó kezekben van, de szerencsére a rendezés miatt sem kell aggódnunk. Francis Lawrence viszi majd a bulit, akinek olyan csodákat köszönhettünk, mint a Legenda vagyok, Az éhezők viadala: Futótűz, és az Az éhezők viadala: A kiválasztott mindkét része.

Hirdetés

Lawrence egyébként jelenleg is az utóbbi franchise-on dolgozik, ő rendezi ugyanis az Énekesmadarak és kígyók balladáját.

Deadline hozzátette, hogy Lawrence addig nem is tud nekiállni majd a BioShocknak, amíg nem végez Az éhezők viadalának előzményével, szóval a játékadaptáció még hosszú évekre van a megjelenéstől. Ettől függetlenül jó tudni, hogy sínre került a projekt.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Egyébként nem ez az első alkalom, hogy Andrew Ryan tenger alá épült disztópiája széthullását megpróbálták filmre vinni; úgy egy évtizede Gore Verbinskinek (A Karib-tenger kalózai első három része, Rango stb.) tört bele a bicskája, mert a Universal sokallotta a produkció költségvetését és egyébként is túl durvának tartotta a filmet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)