Hirdetés

Megvan a Dota anime harmadik évadának premierdátuma

|

A DOTA: A sárkány vére még idén nyáron folytatódni fog.

Hirdetés

A Netflix idén a gamerekre lőtt, legalább is ez látszott a piacvezető streaming szolgáltató legutóbbi bemutatójából. A játékos sorozatadaptációkból és sorozatos játékadaptációkból sem lesz hiány, az utóbbi csapatot pedig a DOTA: A sárkány vére is tovább erősíti.

A streamelt eseményen ugyan nem mutattak sokat a széria harmadik szezonjából, a legfontosabb részletet, a premierdátumot már elárulták. Mirana és Invoker következő kalandja közelebb van, mint gondolnád.

Hirdetés

Az esti közlemény értelmében a DOTA: A sárkány vére - 3. könyv pontosan augusztus 11-én fog felkerülni a szolgáltató kínálatába. Az animációs munkáért ezúttal is a Korra Legendájáról elhíresült Studio Mir felel, amely egy apró ízelítőt közzétett az új évadból.

A DOTA-rajongókat rendesen elkényezteti a Netflix: a sorozat második szezonja az idei év elején debütált, ami azt jelenti, hogy a két etap között alig több mint hat hónap fog eltelni.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)