Hirdetés

Megvan a Fallout széria egyik főszereplője, aki egy ghoul-szerű karaktert fog alakítani

|

Nem csak a The Lord of the Rings: The Rings of Power készül az Amazonnál, jön a Fallout adaptáció is.

Hirdetés

Még 2020-ban derült ki, hogy Fallout sorozatot készítenek a Westworld alkotói. Az Amazon Prime Video streamingplatformra készülő széria egyik producer elmondása szerint egészen új élményt nyújt majd, ne számítsatok túl komoly Fallout adaptációra.

Most pedig kiderült, ki lesz a sorozat főszereplője: a Variety jelentése szerint Walton Gogginst sikerült leigazolni egy ghoul-szerű karakter eljátszására. Goggins neve olyan filmekből lehet számotokra ismerős, mint az Aljas nyolcas, a Django elszabadul, a Tomb Raider,  A Hangya és a Darázs, vagy épp A törvény embere széria.

Hirdetés

Szintén a Variety számolt be arról, hogy a forgatás még idén elkezdődhet. Ezen felül csak annyit tudunk, hogy Jonathan Nolan és Lisa Joy (a Westworld alkotói) lesznek a producerek (sőt az első részt maga Nolan rendezi), illetve ugyancsak producerként kamatoztathatja majd tehetségét a Bethesda oldaláról Todd Howard és Jason Altman.

Az Amazon Studios elvileg a jövőben még több videojátékokon alapuló sorozattal tervez, hallani lehetett Life Is Strange-ről és Disco Elysiumról is, mint potenciális jelöltek.

Walton Goggins

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)