Hirdetés

Megvan a Minecon Live 2020 új neve és időpontja

|

A Minecraft fejlesztői egy rendes fesztivált is terveztek idén szeptemberre, de az 2022-ig nem fog összejönni,

Hirdetés

A Minecraft és a Minecraft Dungeons fejlesztői éppen arra készülnek, hogy bejelentsék jövőbeli terveiket, ráadásul az ennek okán rendezett Minecon Live új nevet kapott, bár hatalmas csodát senki se reméljen: Minecraft Live címen kerül megrendezésre október 3-án. Egyelőre nem tudjuk, hogy csak a már létező játékaik új tartalmairól vagy esetleg egy új címről is szó lesz-e, de nagyon várjuk a fejleményeket.

Hirdetés

Mindeközben a Minecraft Festivalnak teljesen befellegzett. A rajongói esemény egy fizikai buli lett volna idén szeptemberben, de a COVID-19 járvány itt is közbeszólt. A Mojang bejelentése szerint a következő Minecraft Festival csak 2022-ben lesz esedékes.

A Minecraft weboldalán keresztül lesz majd követhető a Minecraft Live 2020, ami pontosan október 3-án, este 6-kor indul majd, a fontos hírekről mi is beszámolunk majd nektek itt, a GSO-n.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)