Hirdetés

Megvan a netflixes Tomb Raider sorozat főhősnőjének szinkronhangja, a Marvel-rajongók örülhetnek

|

A Marvel-féle Carter ügynök lesz Lara Croft szinkronhangja a Netflix saját Tomb Raider sorozatában.

Hirdetés

Hayley Atwell neve a legtöbbeknek a Marvel-féle Carter ügynök sorozatból és az MCU-s filmekből lehet ismert, ő alakította ugyanis Peggy Cartert, Amerika Kapitány nagy szerelmét.

Most viszont kiderült, hogy ő lesz majd Lara Croft szinkronhangja a Netflixre készülő, idén januárban bejelentett Tomb Raider anime sorozatban - ez az új videojátékos Tomb Raider trilógia folytatása lesz, a sztori a harmadik rész, vagyis a Shadow of the Tomb Raider eseményei után veszi fel a fonalat.

Hirdetés

Atwell egyébként sem unatkozott mostanság, hiszen szinkronizált a nyáron bemutatott Nyúl Péter 2. - Nyúlcipő című animációs filmben, és szerepelni fog az elvileg jövő szeptemberben érkező Mission: Impossible 7-ben is.

Hayley Atwell, mint Peggy Carter

A Marvel-rajongók nemrég a Disney+-on futó What If...? sorozatban találkozhattak vele, mint Peggy Carter / Captain Carter szinkronhangja a What If... Captain Carter Were the First Avenger? címet viselő első epizódban.

Azt egyelőre sajnos nem tudjuk, hogy mikorra várható a Netflix Tomb Raider anime sorozata.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)