Hirdetés

Megvan a The Division film rendezője

|

Persze hogy mikor láthatjuk majd a Division élőszereplős adaptációját, az még mindig nem világos, de egy lépéssel közelebb kerültünk a célhoz.

Hirdetés

A The Division film egyike annak a raklapnyi videojátékból készülő adaptációnak, ami jelenleg fortyog Hollywood üstjeiben.

Arról még mindig fogalmunk sincs, hogy mikor kerülhet képernyőkre az élőszereplős Netflix film, de azt már tudjuk, hogy az előző rendezőt, David Leitchet leváltják. A Deadpool 2-ért is felelős Leitch sajnos nem tud tovább dolgozni a projekten, mivel a Bullet Train című filmjével kell foglalkoznia. Itt lép be a képbe Rawson Marshall Thurber.

A Felhőkarcoló és a Red Notice rendezője veszi át a stafétát, és bár nem tudjuk, hogy ez pontosan mit jelent (Leitch előző munkáját megtartják, átalakítják, kidobják stb.), de egyelőre úgy tűnik, hogy erős kezekben van a projekt.

Hirdetés

A főbb szerepeket Jake Gyllenhaal és Jessica Chastain kapták, így a színészgárdával kapcsolatban nem lehet panaszunk. A kérdés már csak az, hogy mennyire fog passzolni a játékok világához a filmadaptáció, és hogy mikor érkezik. Sajnos jelenleg egyikre sincs válaszunk, de remélhetőleg az új rendezővel végre megindul valami mozgolódás a projekt háza táján.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)