Hirdetés

Megvan a The Last of Us sorozat pilotjának rendezője

|

Kiderült, hogy ki dirigálja majd az HBO által készített élőszereplős sorozat stábját a nyitóepizódban.

Hirdetés

Március elején hozták nyilvánosságra, hogy mozifilmes szerencsétlenkedés helyett inkább élőszereplős tévésorozatként adaptálják a Naughty Dog sikerjátékát, amelyben egy megállíthatatlan gombafertőzés hatására szinte egyik pillanatról a másikra összeomlik a civilizáció. Az HBO-nál készülő produkciót pedig nem más felügyeli majd a játék atyjával, Neil Druckmannel együtt, mint Craig Mazin, aki a díjesővel jutalmazott Chernobylt is tető alá hozta.

Hirdetés

Természetesen rengeteg még a kérdés az első évad körül kezdve a várhatóan felbukkanó ismerős karakterekkel, és folytatva a forgatás kezdetének időpontjával, amivel mindenképpen meg akarják várni a The Last of Us Part II május 29-ről június 19-re halasztott premierjét. Az sem dőlt még el, hogy ki alakítja a főszereplőket, azaz Joelt és Ellie-t (akivel kapcsolatban már a bejelentést követően leszögezték, hogy szexuális orientációja a játékokban tapasztaltaknak megfelelően alakul), ellenben végre kiderült, melyik veterán tévés szakember foglalja el a rendezői széket a pilot (és talán még pár további epizód) idejére.

Az illető nem más, mint Johan Renck, akit az ötrészes Chernobylon végzett munkájáért Emmy díjjal jutalmaztak, korábban pedig a Breaking Bad, a Vikings, a Bates Motel, és a hasonló témájú The Walking Dead egyes epizódjait rendezte.

Szerintetek jó választás Johan Renck?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)