Hirdetés

Megvan a The Last of Us sorozat Sarah-ja, Joel lánya

|

Már majdnem minden szerepre megtalálták a megfelelő színészt, akire szükség lesz az első évadhoz.

Hirdetés

Az HBO meglehetősen komolyan gondolja a The Last of Us sorozatot. A projekthez már leszerződtették Pedro Pascalt (Joel), Bella Ramseyt (Ellie), Gabriel Lunát (Tommy) és Merle Dandrige-et (Marlene), a Deadline jelentése szerint pedig a csapathoz most Nico Parker is csatlakozott. Az ifjú színésznő Sarah szerepét kapta, ezért valószínűleg nem látjuk majd nagyon sokat a képernyőn, és az is biztos, hogy nem az övé lesz a sorozat legvastagabb szövegkönyve.

Hirdetés

Parker egyébként viszonylag új még a szakmában, pláne, ami az ekkora volumenű projekteket illet. Az első nagyobb szerepét a 2019-es Dumbo filmben játszhatta el, Milly Farriert alakította. Érdemes megjegyezni, hogy nála a színészkedés egyébként családi vonás, mivel az édesanyja nem más, mint a Westworld sztárja, Thandie Newton.

A jelenlegi tervek szerint a stáb ebben a hónapban kezdi a forgatási munkálatokat. Egy darabig még nem számíthatunk trailerre, de egyelőre minden jel arra mutat, hogy az adaptáció meg akarja őrizni a játékok legfontosabb részeit. Ha ez sikerül, akkor rendben leszünk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)