Hirdetés

Megvan, hogy ki lesz Joel és Ellie a The Last of Us sorozatban

|

Az HBO egy elegáns vágással vetett véget a pletykáknak és a találgatásoknak, amelyekben már Mahershala Ali neve is asztalon volt.

Hirdetés

A Deadline legfrissebb jelentése végre konkrét híreket hozott a The Last of Us sorozatot tűkön ülve váró rajongók számára, amelyről eddig is tudtuk, hogy elég komoly háttérmunkával és csapattal készül.

Mint kiderült az HBO végre véglegesítette a szereplőgárda legfontosabb párosát, és a morcos, meggyötört főhősünk szerepét a Mandaloriannak adta. Joelt tehát Pedro Pascal kelti majd életre az adaptációban, míg fogadott lányát nem más, mint a Trónok Harcában látott Bella Ramsey (Lyanna Mormont) alakítja majd.

Hirdetés

Néhány órával a Deadline jelentése előtt még olyan pletykák keringtek internet szerte, hogy az HBO Mahershala Alinak ajánlotta fel Joel szerepét, de Ali vagy nem fogadta el azt, vagy az egész egy hoax volt.

Akárhogy is, már megvan a főszereplő párosunk, akik átkelnek majd Amerikán, hogy házhoz vigyék az emberiség utolsó reményét.

A történet szerint egy 20 évvel a civilizáció pusztulása utáni világban járunk, ahol egy vírus gombazombikat csinált a populáció jelentős részéből. Ellie, a 14 éves túlélőnk valamiért immunis a járványra, így megmentheti az emberiséget, ha Joelnek sikerül leszállítania őt az ország túlsó felében található laborba.

Kettejük kalandja az elmúlt 10 év egyik legjobb és legérzelmesebb játékélményét kínálta, csak reménykedni tudunk, hogy a sorozat-adaptáció megfelelően adja át, illetve egészíti ki ezt az élményt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)