Hirdetés

Megvan, hogy mikor érkezik a The Witcher: Witch’s Lament első füzete

|

Egy boszorkány halálával kezdődik minden a The Witcher képregényben...

Hirdetés

A Dark Horse Comics folytatja a The Witcher sorozatát egy újabb limitált szériával. A képregénysorozat címe a The Witcher: Witch's Lament lesz, és már az első füzetében megismerhetjük majd a cím adó boszorkányt, aki egyben a történet középpontja is lesz.

A sztorit az a Bartosz Sztybor írja, aki narratív menedzserként és íróként dolgozik a CD Projekt Rednél. A rajzokért a Scarlet Witch füzetekből ismert Vanesa R. Del Ray felel.

A lenti borító már nagyjából el is árulja, hogy mivel kezdődik a sztori, de a lényeg, hogy egy boszorkány égetése a gyújtópont.

Hirdetés

A habzó szájú tömegek tűzhalálra ítélték a nőt, Geralt pedig azóta a boszorkány rémálmait látja esténként. Lehet, hogy egy komolyabb összeesküvés áll az ítélet mögött, Geraltnak pedig utána kell járnia az ügynek, már ha szeretne egy kiadósat aludni a közeljövőben.

A sorozat négy füzetből áll majd, az első pedig 2021. május 26-án érkezik. Az adott részek megjelenését egy egybefűzött kötet megjelenése követi majd, így aki egyben szeretné beszerezni a sztorit, az július 28. után ebben a formában teheti majd meg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)