Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a Cyberpunk: Edgerunners anime a Netflixre

|

A Cyberpunk 2077 világában játszódó sorozat premierje közelebb van, mint vártuk.

Hirdetés

Aki szerette a Cyberpunk 2077 ezernyi csodát kínáló, de mocsokkal is gazdagon átitatott, futurisztikus világát, az valószínűleg élvezettel merül majd el a Netflixre érkező animében is, amely a CD Projekt RED felügyeletével készült el Hiroyuki Imashi (Gurren Lagann, Promare) rendezésében, a Studio Trigger (Kill la Kill, Darling in the FRANXX) jóvoltából.

A Cyberpunk: Edgerunners történetében egy David Matzinez nevű utcakölyök sorsát ismerhetjük meg tíz epizódon keresztül, életkörülményei ismerősek lehetnek azoknak, akik a Cyberpunk 2077-ben a Street Kid hátteret választották.

Hirdetés

Már azt is tudjuk, hogy mikortól kapcsolódhatunk be a Night City-ben játszódó stílusos, akciókban és érzelmekben gazdag sztoriba, ugyanis a hivatalos oldalon keresztül lelepleződött, hogy szeptember 13-én rajtol el az első évad a streaming platformon. Eddig csak a hónap volt biztos.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Az anime látványos intrója tökéletesen megadja az alaphangulatot a sorozathoz, amelynek zenéjét egyébként a Silent Hill zseniális komponistája, Akira Yamaoka szerezte. Apropó, a magyar feliratos előzetes megvolt már?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)