Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a Mortal Kombat reboot első előzetese

|

A Warner még mindig nem volt hajlandó elárulni, hogy mikor jöhet az első ízelítő, de a New Line Cinema nem akart tovább titkot tartani.

Hirdetés

Néhány hete megkaptuk az első fotókat a készülő Mortal Kombat adaptációról, és míg azok alapvetően bíztató képet festettek a film minőségéről, valójában csak mozgás közben fog kiderülni, hogy ténylegesen mire is számíthatunk.

A rajongók nem túl meglepő módon már nagyon várják az első előzetest, és folyamatosan kérdezgetik a stábot, hogy mikor jön már az ízelítő. A New Line Cinema pedig nem kertelt tovább: egyenes választ adtak a kérdésre egy Instagram kommentben.

Hirdetés

A New Line fiókján látható a sor, miszerint a Mortal Kombat reboot első trailere valamikor februárban érkezik. Azt még mindig nem tudjuk, hogy pontosan mikor, és azt sem, hogy milyen hosszú lesz, de már ez is valami. Egyébként nem lenne meglepő, ha a február 7-én vasárnap esedékes Super Bowlra időzítenék az előzetest.

Ahogy rengeteg közeljövőben érkező film, úgy a Mortal Kombat is megtekinthető lesz HBO Maxen a premierje napján, azaz április 16-án. Nagyon reméljük, hogy a reboot jobban fog elsülni, mint az előző adaptációs próbálkozás.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)