Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön a Sonic film folytatása

|

Tails is komolyabb szerepet fog kapni a következő részben.

Hirdetés

Nagyot ment a pénztáraknál a James Marsden és Jim Carrey szereplésével készült Sonic, a sündisznó, így nem is lehetett kérdéses, hogy a Paramount Pictures be fogja rendelni a folytatást. Nem várt vele a stúdió sokáig, már tavaly májusban zöld utat adott a második résznek, amelynek rendezői székét ismét Jeff Fowler foglalja majd el. Az első film végén - spoiler, ha még nem láttátok - Tails megérkezett a Földre, szóval garantált volt, hogy az ő karaktere nagy hangsúlyt fog kapni. 

Hirdetés

Bár a nemrég megszellőztetett pletyka, miszerint az Aquaman sztárja, Jason Momoa lehet Knuckles szinkronhangja, nem került megerősítésre, a Paramount egy teaser kíséretében hivatalosan is bejelentette, hogy mikor számíthatunk a Sonic 2-re. Ez alapján a Sonic the Hedgehog 2 (magyarul valószínűleg Sonic, a sündisznó 2) 2022. április 8-án fog a mozikba kerülni világszerte, és a Tailsre utaló cím megerősíti, hogy sokak kis kedvence az akciók közepébe fog csöppenni. 

Mondjuk elbírt volna egy kis Carrey-féle Robotnikot is a videó, mivel számomra ő volt a Sonic film legszórakoztatóbb része, de nem akarok telhetetlennek tűnni, legalább jön a folytatás. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)