Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön A texasi láncfűrészes mészárlásból készült játék

|

A megjelenés előtt ki is lehet majd próbálni a The Texas Chain Saw Massacre-t.

Hirdetés

A Friday the 13th: The Game mögött álló Gun Media és a Crackdown 3-at is fejlesztő Sumo Digital egyesítették erejüket az 1974-es kultikus horrorfilm, A texasi láncfűrészes mészárlás adaptációjához, amely a Dead by Daylighthoz hasonló módon aszimmetrikus horror lesz. Egy maroknyi - a játékosok által irányított - túlélő próbál meg majd elmenekülni többek között Bőrpofa elől, miközben a gyilkost szintén egy felhasználó terelgeti, vérből pedig egyik oldalon sem lesz hiány. 

A The Texas Chain Saw Massacre játékmenetébe már tavaly beletekinthettünk, viszont a megjelenési dátummal még adósunk volt a kiadó, most pótolta ezt az elmaradást. 

Hirdetés

A bejelentés alapján A texasi láncfűrészes mészárlás videojátékos adaptációja augusztus 18-án fog megjelenni PC-re (Steamen), PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, ráadásul ha kedvetek támadna kicsit virtuálisan lekaszabolni vagy fedezni egymást a haverokkal, ezt a teljes ár kifizetése nélkül is megtehetitek, mivel a játék azonnal be fog kerülni a Game Passba is.

Nem is kell augusztusig várni, hogy belekóstoljatok a végeredménybe, ugyanis a Gun Media május 25-én tart majd egy technikai tesztet - ennek részleteiről később ejtenek szót, addig is érdemes a Steamen kívánságlistára tenni a játékot.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)