Hirdetés

Megvan, hogy mikor jön az új Super Mario film

|

A karakter atyja, Shigeru Miyamoto producerként támogatja az adaptációt.

Hirdetés

Sokan szeretnénk elfelejteni az 1993-ban megjelent, Bob Hoskins és John Leguizamo főszereplésével készült Super Mario Bros. filmet, noha az is bebizonyosodott az évek során, hogy ennek a "filmtörténeti csemegének" is akadnak lelkes rajongói (akik például a kivágott jeleneteket is előszeretettel bányásszák elő). A Nintendo azonban tesz róla, hogy a korábbi traumák helyére újak lépjenek  kijavítsa a múlt hibáit, ugyanis hivatalosan is készül az új Super Mario film

Hirdetés

A Nintendo pénzügyi jelentésében a projektek között szerepel a Super Mario animációs film is, amellyel a vállalat egy szélesebb közönséget szeretne megszólítani. Az információk szerint az adaptáció valamikor 2022-ben kerülhet a mozikba, a produkció pedig zökkenőmentesen halad, köszönhetően Chris Meledandri (a Gru és Minyonok filmeket is gyártó Illumination vezetője) és Shigeru Miyamoto (Mario alkotója) együttműködésének - utóbbi társproducerként támogatja a projektet. A filmváltozatot a Universal Pictures fogja forgalmazni világszerte. 

Ezen kívül viszont semmi mást nem tudunk a Super Mario filmről, így sem a rendezők, sem a szinkronhangok tekintetében nem lettünk okosabbak. De már van egy évszám, az is valami. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)