Hirdetés

Megvan, hogy mikor kezdhetik a Fallout sorozat forgatását

|

Nagyon úgy néz ki, hogy az Amazon teljes erővel beindítja a Fallout világának túlélőiről szóló széria munkálatait.

Hirdetés

Egy ideje már tudjuk, hogy készül egy Fallout sorozat az Amazon háza táján, de A Gyűrűk Ura széria teljesen lefoglalta a geek kultúra iránt érdeklődők figyelmét. A háttérben persze már pörögtek a munkálatok az RPG-klasszikus adaptációja körül, és idén nyáron végre a forgatások is megkezdődhetnek.

A Cosmic Circus előásott egy álláshirdetést, ami egy "Hondo" című projektre vonatkozik; ebben kaszkadőröket keresnek egy New Yorkban zajló forgatáshoz.

Hirdetés

A munka 2022. június 20-án indulna, és bár a leírás nem mesél túl sokat a feladatokról, szerepel benne egy igazán érdekes mondat:

"Az 1940-es évek amerikai polgárai által elképzelt jövőkép az arcukba robbant a 2077-es nukleáris háború után."

Ugyan a Hondo név nem árul el sokat, de a leírás már egyértelművé teszi, hogy a Fallout-projektről van szó. Ezek alapján kijelenthető, hogy az Amazon a jelenlegi tervek szerint június végére tervezi a forgatások indítását.

Egy darabig még jó eséllyel nem látunk semmit a szériából, de addig is lesz miért előfizetnünk majd A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűinek köszönhetően.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)