Hirdetés

Megvan, hogy mikor kezdik forgatni a The Last of Us sorozatot

|

Hamarosan indulnak a munkálatok Pedro Pascal és Bella Ramsey főszereplésével.

Hirdetés

Izgalmas időszakon vannak túl a The Last of Us rajongók. Nem elég, hogy megjelent egy megosztó, ám minőségét tekintve kiváló folytatás, de az HBO-ra is készül egy adaptáció, amelynek már a főszereplőit is megtalálták Pedro Pascal és Bella Ramsey személyében.

Nem mindenki volt elégedett a castinggal, de Troy Baker támogatása, Pascal közkedveltsége és az első évad sztorijának felvázolása sokakat meggyőzött arról, hogy érdemes lehet adni egy esélyt a The Last of Us sorozatnak - főleg, hogy a széria azoknak is tartogat majd meglepetéseket, akik már kívülről fújják a PlayStation 4-es játékot. 

Hirdetés

A járványhelyzet miatt mindig öröm arról hallani, ha egy stábnak sikerül belekezdenie egy projektbe, és a CBC Canada értesülései szerint az HBO produkciója is sínen van, a tervek szerint ugyanis a nyáron kezdődhetik forgatni a The Last of Us sorozatot, méghozzá július 5-én, a kanadai Albertában található Calgary városban. Az információ a Kanadai Rendezők Céhétől (Director's Guild of Canada) származik, amit a Színpadi Alkalmazottak Nemzetközi Szövetsége (International Alliance of Theatrical Stage Employees) is megerősített, szóval nem tűnik légből kapottnak a dolog. 

A forrás úgy tudja, hogy a munkálatok 2022. június 8-án fejeződhetnek be, szóval ez alapján legkorábban 2022 második felében mutathatja be az HBO a sorozatot. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)