Hirdetés

Megvan, hogy mikor láthatjuk a következő Resident Evil filmet

|

A Resident Evil: Death Islandben Leon, Jill, Chris és Claire együtt irtják majd a zombikat.

Hirdetés

Az utóbbi Resident Evil-adaptációkkal igencsak befürdött a Capcom: elég csak a netflixes Resident Evil sorozatra vagy a Resident Evil: Welcome to Raccoon City filmre gondolni, egyik sem örvendeztette meg túlságosan a rajongókat. Nagyon furcsa ez, mert a videojátékok esetében meg jelenleg újabb aranykorszakát éli a kiadó, hatalmas siker mindegyik játék, hamarosan tart is egy saját eseményt, hogy beszéljen a franchise jövőjéről, amellyel kapcsolatban nemrég a játékosokat is kifaggatta

A Capcom azonban nem adja fel a feldolgozásokkal való kísérletezést sem, és egy olyan területen folytatja, ahol már viszonylag megvetette a lábát: az animációs alkotások terén. 

Hirdetés

Még április elején érkezett meg a Resident Evil: Death Island névre keresztelt animációs film első trailere. A sztori szerint Leon S. Kennedy ezúttal azt a küldetést kapja, hogy megmentsen egy dokit az emberrablóktól, azonban egy titokzatos nő meghiúsítja a törekvéseit, miközben Chris Redfield a zombijárvány kitörése után nyomoz San Franciscóban. Az áldozatokban egyetlen közös van: mindannyian nemrég jártak Alcatraz börtönszigetén, így a nyomot követve Chris (Kevin Dorman), Leon (Matthew Mercer), Claire (Stephanie Panisello), Jill (Nicole Tompkins) és Rebecca (Erin Cahill) elindulnak a helyszínre, és egyesítik erejüket az újabb borzalmak ellen. 

Akkor annyi derült ki, hogy a Sony Pictures által forgalmazott projekt július 7-én kerül a japán mozikba, most viszont a hivatalos Resident Evil Twitter-fiók elárulta, hogy mikor tekintheti meg az alkotást az, aki Japánon kívül él. A Resident Evil: Death Island július 25-én válik megvásárolhatóvá 4K UHD, Blu-ray és DVD formátumokban, de ami minket jobban érint, hogy digitálisan is ekkortól lesz nézhető. Remélhetőleg előbb-utóbb felkerül valamelyik steramingszolgáltatóra vagy megjelenik itthon is lemezes formátumban, és akkor lesz magyar nyelv, de addig is marad az eredeti angol. 

A Resident Evil: Death Islandet Eiichiro Hasumi (Resident Evil: Infinite Darkness, Samurai Code) rendezte Makoto Fukami (Resident Evil: Vendetta, Psycho-Pass) forgatókönyve alapján.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)