Hirdetés

Megvan, hol láthatjuk majd az élőszereplős Dungeons & Dragons sorozatot

|

Berendelték a világ egyik legnépszerűbb fantasyvilágára épülő széria első évadát.

Hirdetés

Többéves hiátust követően, amikor magát az asztali szerepjátékot leszámítva érdemi tartalom (videojátékok, animációs vagy élőszereplős adaptációk, sőt regények) nélkül maradtak a rajongók, ismét felpezsdült az élet a Dungeons & Dragons körül. Bár a rossz hírek sem kerülték el a franchise-t, azért többségben vannak a reménykeltő fejlemények. Példának okáért március végén megérkezik a mozikba a Dungeons & Dragons: Betyárbecsület Chris Pine főszereplésével a Paramount gondozásában.

De nem ez az egyetlen projekt, amelyiken közösen dolgozik a filmstúdió a Wizards of the Coasttal, 2020 októbere óta lehet ugyanis tudni, hogy készül egy élőszereplős sorozat is, amely állítólag az Elfeledett Birodalmak egyik legizgalmasabb helyszínére, a sötételfek és más veszedelmes lények otthonául szolgáló Mélysötétbe kalauzolhatja a nézőket.

Hirdetés

A Deadline értesülései szerint most egy hatalmas lépést tett a megvalósulás felé vezető úton a produkció, mivel a többi érdeklődőt megelőzve a Paramount lecsapott a kínálkozó lehetőségre, és nemcsak a pilotra adott megrendelést, hanem a 8 epizódos teljes első évadra. Mivel a lineáris televíziózás már népszerűtlenebb a streamingnél, értelemszerűen a Paramount+ platformon fog kikötni a Dungeons & Dragons sorozat a Halo, a Tulsa King, az új Star Trek szériák (Discovery, Picard, New Worlds) és a Yellowstone spin-offok (1883, 1923) társaságában. Bár az említett szolgáltató Magyarországon nincs jelen nem érhető el, a tartalmait megtaláljuk majd a hazánkban február folyamán elrajtoló SkyShowtime katalógusában.

Tekintettel arra, hogy a projekt még csak most kezdett el összeállni, pillanatnyilag nemhogy a premierdátum, a stáb összetétele és a sorozat témája sem ismert. Egyelőre csak annyit tudunk, hogy az első részt Rawson Marshall Thurber (Kidobós: Sok flúg disznót győz, a Felhőkarcoló és a Különösen veszélyes bűnözők) írja és rendezi.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)